smart candle® - The World's Leading Brand of Electronic Candle

SmartCandle.ro este primul magazin online de lumânări electronice din România, format dintr-o echipă, dinamică, fundamentată de entuziasm, disponibilitate, pasiune şi fidelitate în atingerea obiectivelor. Toţi vizitatorii sau clienţii SmartCandle.ro beneficiază de asistenţă din partea unui personal calificat şi de informatii utile, astfel incât alegerea unei lumânări şi experienţa de cumpărare să fie cât mai placută.

  • Misiunea noastră
  • Filozofia
  • Parteneri

Incepând cu decizia de a deveni importatori de lumânări electronice decorative Smart Candle® misiunea noastra este de a promova şi comercializa în România produsele fabricate sub brandul Smart Candle®.

Compania britanică Excell Consumer Products Ltd a brevetat lumânările electronice decorative Smart Candle® și rămâne lider de piaţă la nivel global, graţie calităţii produselor şi a frecvenţei cu care lansează în fabricaţie noi şi noi modele, cu un design deosebit.

Lumânările Smart Candle® sunt alternativa sigură la tradiţionalele lumânări de ceară, oferind totodată, cea mai recentă tehnologie de tip LED, care generează pentru perioade lungi, o lumină ce licăre aleator si care simulează perfect o lumânare de ceară sau o flacără, protejând casa, familia, viaţa şi afacerea dumneavoastră.

"You have to be SMART. The easy days are over."(R.Kiyosaki) Noi credem că adoptarea unor decizii SMART zi de zi, în toate aspectele legate de afacerea noastră ne va duce la o mai bună promovare a produselor, mai bune relaţii cu clienţii, economie, precum şi un sentiment de împlinire.

De la furnizorul de lumânări electronice decorative Smart Candle®, până la felul în care pot fi utilizate decoraţiunile profesionale pe care vi le propunem, putem spune că suntem sub eticheta SMART. În ultimii ani s-a dezvoltat o întreagă industrie în jurul decoraţiunilor SMART. Filozofia noastră tocmai pe acest lucru se bazează, deoarece lumânările electronice pe care vi le propunem îţi lasă libertatea de a le integra în locuri şi poziţii care până nu demult erau imposibil de imaginat. Practic, riscurile de a incendia, a afuma sau a se stinge datorită curenţilor de aer nu mai există!

CONSTRUIM PRIN REPUTAŢIE, MOTIVAŢI DE PASIUNE!

Avem privilegiul să ne numărăm printre partenerii Smart Candle® şi de a colabora cu cel mai bun producător de lumânări electronice dar şi producători/comercianţi de decoraţiuni interioare. Partenerii noştri ne oferă o mulţime de cunoştinte pentru a ajuta fiecare client să inţeleagă de ce lumânările electronice decorative Smart Candle® sunt o alegere excelentă atunci când ne dorim tehnologie, siguranţă şi valoare!

Cu birouri peste tot în lume, începând cu Anglia, Europa de Vest şi până în Extremul Orient, Smart Candle® este lider mondial în tehnologia lumânărilor fără flacără.

Lumânările Smart Candle® sunt preferate la nivel mondial, pentru iluminarea ambientală alternativă de către 26.000 de resorturi hoteliere de talie internatională, cluburi, baruri şi restaurante.

parteneri la nivel international

Calităţile lumânărilor Smart Candle® constituie firul roşu care ne leagă pe toţi, atunci când le utilizăm!
Dacă sunteţi interesat în a câştiga din experienţa noastră şi a deveni partenerul nostru,click aici.