Ştiaţi că?

lumanare silicon Lumânările decorative electronice Smart Candle® sunt lider de piaţă la nivel global, graţie calităţii produselor şi a frecvenţei cu care se lansează în fabricaţie noi şi noi modele, cu un design deosebit?
Lumânările profesionale electronice Smart Candle® folosesc tehnologia LED-urilor care este nongeneratoare de energie termică sub formă de lumină?
lumanari silicon pentru lectura 10.500 ore durată de viaţă, presupunând că folosiţi lumânările electronice timp de 6 ore/zi , zi de zi, echivalează cu aproximativ 5 ani de lumină ambientală , la un cost de aproximativ de 4$ / an?
Lumânările profesionale electronice trebuie incărcate la formatarea iniţială timp de 20 de ore, iar ulterior, minim 8 ore de încărcare pentru 15 ore de utilizare?
lumanare ceara cu baterii
lumanri reincarcabile din silicon
Aveti posibilitatea să reîncărcaţi fiecare lumănare decorativă profesională de peste 500 de ori (echivalentul a peste 10.000 de ore de lumină) înainte de a observa orice diminuare a performanţei pâlpăirii lumânării (a LED-ului)?
Puteţi conserva sau prelungi performanţa pâlpăirii luminii dacă trataţi fiecare lumânare ca pe propriul telefon mobil? Este simplu! Lăsaţi lumânările decorative electronice să se descarce complet, apoi reîncărcaţi-le timp de 20 de ore fără întrerupere (operaţiune de formatare), aşa cum aţi făcut-o la prima utilizare!
lumanare din silicon outdoor
lumanari reincarcabile silicon
Lumânările decorative electronice Smart Candle® nu sunt rezistente la apă? Nici un produs electronic nu este impermeabil decât dacă a fost special certificat în acest sens. Nu am primit plângeri în acest sens. Pentru utilizarea în exterior vă sugerăm să puneţi lumânările decorative electronice într-o pungă de plastic sau o cutie. Nu utilizaţi lumânările electronice sub apă!